rt (8)

Dani Oţil (33 de ani) trebuie să aibă nervi de oţel din toamnă. Asta, pentru că va da nas în nas cu “craiul” Ştefan Bănică jr (46 de ani), fostul soţ al iubitei sale, recent intrat în echipa Antenei 1. Ei se vor întâlni nu doar pe culoarele televiziunii, ci chiar în cadrul aceleiaşi emisiuni la care va lucra, culmea, şi Mihaela Rădulescu (44 de ani). Situaţia nu e deloc pe placul tinerelului Oţil, care va trebui să dea frumos la cameră şi să fie prietenos cu “fostul” iubitei sale.

Dacă până acum Mihaela Rădulescu se tot supăra că Dani era asaltat de diverse domnişoare, colege de emisiune sau eleve de-ale lui, acum iată că s-a întors roata. De data aceasta, matinalul e cel care stă ca pe ace, de când s-a stabilit că Ştefan Bănică jr va veni în juriul “X Factor”, emisiune pe care el o prezintă.

Situaţia e cu atât mai stânjenitoare cu cât iubita lui, Mihaela Rădulescu, face parte din echipa “X Factor”, ea participând atât la preselecţiile din această vară, cât şi la galele de la toamnă. Şi uite aşa, ca un făcut al soartei, fostul şi actualul divei vor avea acelaşi loc de muncă.

De când s-a confirmat participarea lui “Fane”, apropiaţii lui Dani ne-au dezvăluit că acesta e destul de abătut. Nu că nu ar fi sigur pe sentimentele lui, ci pentru că nu prea îi pică bine faptul că Mihaela şi fostul ei soţ vor lucra în cadrul aceluiaşi proiect, mai ales că toată lumea cunoaşte renumele de mare crai al lui Bănică.

rt (3)

A bifat 5 ani de relaţie cu solistul şi 6 – cu prezentatorul

Mihaela şi Ştefan s-au căsătorit în 1997 şi au avut o relaţie de cinci ani, în care s-au iubit la nebunie. Totul s-a terminat în momentul în care, spun gurile rele, Bănică a înşelat-o pe divă. La polul opus, Dani e un romantic incurabil, care nu-i iese Mihaelei din cuvânt şi care, de şase ani încoace, ar face orice doar ca s-o ştie fericită.

Citeste si...  Ce nu ştiai despre fundul unei femei