Mihaela Rădulescu preferă să poarte ori de câte ori dorește o ținută în care se simte bine.

Mihaela-Radulescu-trece-prin-chinuri-cumplite-ca-sa-fie-jurat-la--Romanii-au-talent---Uite-cum-a-ajuns-sa-doarma-

Mihaela a dezvăluit şi ce a ales să poarte în ultima vreme. „Am început să am haine la care cu greu pot renunţa – ştiţi voi, genul ala comod, dar chic, cool şi confortabil. Aşa e bluza asta neagră, largă, puţin mai lungă în spate, cu nasturi în față, dintr-o combinație de caşmir şi lână, uşor transparentă, dacă stai în lumina potrivită”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a explicat de ce nu renunță la hainele care îi plac: „Am ajuns, acum nişte ani, la concluzia că obsesia aia cu hainele schimbate mereu, ca să nu fim văzute îmbrăcate la fel, de aceeaşi oameni, e o tâmpenie.
Sau un mod strâmb de a-i judeca pe alţii.”

„Am câteva elemente vestimentare devenite aproape uniformă – ghetele…, rucsacul… bluza asta neagră, tricourile simple, albe sau negre, pantalonii de piele şi blugii – numai aşa umblu în zecile mele de zboruri şi nu simt nevoia să demonstrez nimănui că mai am şi altceva de încălţat sau îmbrăcat – pur şi simplu mă simt minunat în ele şi le port până la epuizarea…lor”, a scris vedeta.

„Nu pot merge pe tocuri prin aeroporturi şi nici nu-mi vine să mă chinui cu vreo poşetă care nu stă pe umar. La tv sau în reviste, treaba e puţin diferită, acolo trebuie să avem mereu ceva nou, up to date, care să-i facă fericiţi şi pe stilişti, dar şi pe cititori sau privitori”, a explicat Mihaela Rădulescu.

Citeste si...  Uimitor! Uite cât de mult s-a schimbat Mihaela Rădulescu în 14 ani!