Vizita fulger în Bucureşti a divei de la Monaco a arătat o Mihaela Rădulescu plină de sexualitate, gata să pornească la vânătoare

Radulescu Dan
Mihaela Radulescu a dansat pe muzica trupei Taxi, intr-o emisiune tv

Lookul spectaculos al Mihaelei Radulescu la TEO Show a starnit admiratie si invidie deopotriva. Diva, imbracata cu o rochie asimetrica, decoltata, sandale cu toc si barete de piele, si parul lasat liber pe spate, a aratat absolut senzational.

Fosta vedeta de televiziune are o silueta impecabila, pielea tonifiata si niste forme care ar innebuni orice barbat. Si unde mai pui ca a lasat de inteles ca s-ar fi despartit de Dani Otil, probabil ca toti reprezentantii sexului tare si-au clatit ochii si au visat frumos noaptea. Calitatea vestimentatiei si a accesoriilor protagonistei noastre nu a lasat nici ea de dorit, ridicandu-se, ca de obicei, la inaltimea purtatoarei.

Radulescu la Teo
Sexy, in rochia neagra asimetrica

Sandalele de piele, apartinand unui brand exclusivist, costa in jur de 1.500 de euro, pantalonii de piele purtati de fosta sotie a lui Elan Schwartzenberg la intalnirea cu amicele costa in jur de 500 de euro, iar geanta Hermes alba aflata pe bratul divei in cele doua zile petrecute in Romania valoreaza o mica avere.

Radulescu flori

Mihaela a platit pe accesoriul de colectie in jur de 7.000 de euro. Fosta prezentatoare tv mai are acasa cateva genti de la aceeasi firma destinata doamnelor instarite, cu pozitie sociala inalta.

Bine, amănuntul acesta interesează, evident, mai mult pe femei decât pe bărbaţi, cei din urmă visând la cu totul altă piele şi sigur nu la cea din care sunt făcute aceste genţi… (I.G.)

 

Citeste si...  GICĂ POPESCU se luptă cu statul român. Îşi caută dreptatea la CEDO şi cere despăgubiri uriaşe