Prima doamnă a SUA ar fi cam supărată pe soţul ei… şi i-o plăteşte cum ştie mai bine!

michelle-obama-jpg

Tocmai a împlinit 50 de ani şi toată lumea spune că arată fabulos la vârsta ei, dar prima doamnă a SUA, Michelle Obama, şi-a pus în cap să devină şi mai sexy. Motivul? E supărată foc pe soţul ei, Barack, şi, conform revistei National Enquirer, Michelle are de gând să divorţeze şi să-şi găsească rapid pe altcineva. Pentru acest «obiectiv» are pregătită suma de 100.000 de dolari.

Michelle Obama face zilnic sport, mănâncă sănătos, arată impecabil – conform specialiştilor în modă -, dar nu e mulţumită de ea, conform revistei National Enquirer.

Se pare că motivul din spatele acestei supărări ar fi nenumăratele aventuri extraconjugale ale liderului SUA, Barack Obama (52 de ani), care nu ar mai fi găsit-o pe Michelle suficient de atrăgătoare.

Obama (9)

Potrivit aceleiaşi surse, prima doamnă a făcut un scandal uriaş cu o zi înainte de a împlini 50 de ani, pe 17 ianuarie, când i-a cerut socoteală soţului ei pentru informaţiile apărute în presă privind existenţa amantelor la Casa Albă.

“Obama tocmai îi organizase o superpetrecere lui Michelle şi nu se aştepta la o ceartă monstruoasă. Ea l-a ameninţat că divorţează în curând şi că va face tot ce-i stă-n putinţă să-şi găsească rapid pe altcineva”, a afirmat o sursă de la Washington pentru National Enquirer.

Se pare că Michelle deja a contactat cei mai buni medici esteticieni pentru a-şi face diverse intervenţii: implant în zona bărbiei, lipoaspiraţie, întinderea pielii, injecţii cu botox sau tratamente speciale la spa, întreaga “operaţiune” de întinerire ajungând la 100.000 de dolari.

michelle-obama

Deocamdată, prima doamnă face un program intensiv de yoga şi şi-a angajat stilişti pentru a-şi schimba în totalitate lookul şi garderoba.

Injecţii cu botox – 500 $ procedura – Michelle are de gând să scape de ridurile de pe faţă, dar şi de cutele inestetice de pe braţe şi de la genunchi folosind aceste injectări cu botox.

Implant de silicon în zona bărbiei – 5.000 $ – Un medic faimos din SUA susţine că prin acest implant chipul lui Michelle va fi armonios, iar prima doamnă va părea mai tânără cu 10 ani.

Lipoaspiraţie – 10.000 $ – Deşi “mănâncă” sport pe pâine, doamna Obama are mici probleme cu depunerile de grăsime în zona abdomenului şi vrea să le rezolve printr-o astfel de procedură.

Tratamente cosmetice faciale şi corporale de întreţinere – 50.000 $ – Michelle va face sesiuni speciale de spa şi cosmetică la centre de lux, pentru care va plăti o avere.

Băi cu apă minerală – 2.000 $, procedura – Remineralizarea e foarte importantă, conform medicilor, iar o metodă de fiţe cu rezultate impresionante ar fi chiar acest tratament.

Întindere şi elasticizare a pielii – 10.000 $ – Vârsta îşi spune cuvântul şi în ceea ce o priveşte pe Michelle. Printr-un tratament cu laser şi creme speciale, pielea va deveni fină şi elastică.

Peeling total (corporal şi facial) – 20.000 $ – Prin proceduri destul de dureroase care fac pielea să arate arsă la început, Michelle va căpăta un ten de bebeluş şi o piele catifelată pe trup.

 

 

Citeste si...  S-a urâţit cu operaţiile estetice!