Comediana americană Joan Rivers, cunoscută mai ales peste Atlantic pentru glumele ei puţin cam îndrăzneţe, a făcut o declaraţie în spiritul meseriei ei, dar care nu a fost prea gustată de public.

Joan Rivers, cunoscută pentru gura slobodă şi lipsa de cenzură atunci când vine vorba de meseria ei: comedia. Aceasta a oficiat recent nunta a două persoane de acelaşi sex şi, întrebată de un fotograf dacă Statele Unite ar putea drept preşedinte o femeie sau un homosexual.

Răspunsul lui Joan nu a întârziat să apară şi a fost unul tipic actriţei de comedie.

„Avem deja unul (un preşedinte homosexual, n.r.), aşa că hai să ne calmăm! Şi ştiţi că Michelle este trans…”, a spus Joan.

Rugată să explice ce a vrut să spună, Joan a continuat: „Un transsexual. Haideţi, că ştim cu toţii!”, a spus Joan, şocându-i pe toţi cei de la ceremonie.

Impresaul lui Rivers a transmis ulterior un comunicat cu noi explicaţii ale vedetei.
A fost un compliment. Este atât de frumoasă, înaltă, cu un corp superb, şi un chip frumos, se machiază grozav. Vă rog să mergeţi la La Cage Au Follie (un local pentru transsexuali n.r.). Cele mai trăsnet femei sunt transsexuali. Şi dacă vreţi să discutăm despre ce este corect din punct de vedere politic, încetaţi cu asta! Mi se pare incorect din punct de vedere politic acest atac asupra mea, pentru că sunt o evreică în vârstă şi hetero, pe deasupra.

Şi am de gând să îl dau în judecată pe acel reporter care, după ce a închis aparatul foto, a încercat să-mi pună mâna pe fund, dar din fericire, şi-a scrântit glezna. Să îmi citiţi cartea, dacă vi se pare că totul este o prostie. Şi să vedeţi ce am de spus despre FDR (Franklin Delano Roosevelt, nr.r) şi Eleanor (soţia lui, n.r.)”, a transmis Joan.

Joan Rivers, pe numele real Joan Alexandra Molinsky, este o actriţă de comedie, producătoare şi realizatoare de televiziune, în vârstă de 81 de ani, cunoscută publicului de peste Atlantic pentru criticile acide pe care le are la adresa vedetelor care o dau în bară cu vestimentaţia, în cadrul emisiunii de la postul E!, Fashion Police. A mai jucat în reality-show-ul „Joan & Melissa: Joan Knows Best?”, alături de fiica ei, Melissa Rivers. Din martie 2013, are un talk-show difuzat pe Youtube, „În pat cu Joan”, unde dă sfaturi despre sex, în stilu-i caracteristic.

Citeste si...
Motivul incredibil pentru care o cunoscută actriţă de filme pentru adulţi dă în judecată compania pentru care a lucrat. Ce s-a întâmplat în timpul unei scene „hardcore”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.