Considerat cel mai mare baschetabalist din toate timpurile, Michael Jordan (57 de ani) a avut parte de multe momente delicate, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Divorţul l-a costat pe Michael Jordan 168 de milioane de dolari
Cel mai costisitor divorţ din lumea sportului este cel al lui Michael Jordan, din 2006. Despărţirea sa de Juanita Vanoy, mama celor 3 copii al săi (Jeffrey Michael, Marcus James şi Jasmine), l-a costat pe legendarul sportiv 168 de milioane de dolari.

Sub titlul „Cea mai mare pierdere a lui Jordan: un divorţ de 168 de milioane şi clauză pentru noua soţie”, jurnaliştii de la Marca acordă un spaţiu amplu evenimentului din viaţa lui „Air” Jordan.

Michael Jordan şi Juanita Vanoy s-au căsătorit în 1989, când aceasta era însărcinată cu primul lor copil, Jeffrey. Perechea s-a separat în 2002, a urmat o împăcare, iar în 2006 cei doi au divorţat.

În 2007, Michael Jordan a cunoscut-o pe Yvette Prieto
Un an mai târziu, Jordan a întâlnit-o pe Yvette Prieto, un model americano-cubanez, într-un club din Miami. Acum în vârstă de 41 de ani, Yvette a avut o relaţie cu Julio Iglesias Jr înainte de a-l cunoaşte pe Michael Jordan.

Citeste si...  Divorţ neaşteptat în lumea mondenă

Michael şi Yvette au încercat să-şi ţină relaţia departe de ochii presei până în 2009, când s-au mutat împreună. În 2011 cei doi s-au logodit, iar în aprilie 2013 s-au căsătorit. Ceremonia, la care au asistat Tiger Woods, Usher sau Spike Lee, a avut loc în Palm Beach, Florida, şi ar fi costat 9 milioane de euro.

Yvette şi Michael au doi copii împreună: gemenele Ysabel şi Victoria, născute în 2014. Pe lângă acestea, din prima căsnicie, „Air” Jordan îi mai are pe Jeffrey (32 de ani), Marcus (30) şi Jasmine (28).

Contract prenupţial cu Yvette Prieto
Având în vedere pierderile uriaşe suferite după divorţul de Juanita Vanoy, Michael Jordan şi Yvette Prieto au făcut un contract prenupţial, care prevede că modelul nu are acces după căsnicie la averea legendarului baschetbalist, estimată la 1,9 miliarde de dolari.

Contractul presupune că, în cazul unui divorţ, Yvette va primi câte 1 milion de euro pentru fiecare an de căsnicie. Dacă mariajul depăşeşte 10 ani, aceasta va primi 5 milioane de dolari pentru fiecare an în care a fost măritată cu Michael Jordan.