Presupusul fiu s-a născut în urma relaţiei megastarului cu Billie?

bhoward02

Tocmai s-a descoperit in urma unor teste ADN ca sunt 99,99% sanse ca un tanar de 31 de ani, pe numele lui Brandon Howard, este fiul lui Michael Jackson. Brandon are la randul lui o cariera muzicala, iar vocea lui seamana foarte mult cu cea a lui Michael. Mama lui Brandon este se numeste Miki Howard, insa prietenii ii spuneau Billie. Toata lumea crede acum ca piesa “Billie Jean” i-a fost dedicata acestuia.

In anul 1982 prietenii apropiati ai acesteia ii spuneau “Billie”, iar toata lumea crede ca piesa “Billie Jean”, lansata in 1983,  i-a fost dedicata acesteia. Interesant este ca Michael spune in versurile piesei: “Billie Jean’s not mai lover. The kid is not my son”.

michael jackson

Rezultatele ADN au fost comandate de Alki David si de compania lui FilmOn.com. David a declarat pentru TMZ ca are amprenta dentara a lui Michael Jackson de la o clinica stomatologica din Beverly Hills, cumparata la licitatie. Cu toate ca amprenta dentara este veche de 30 de ani, David pretinde ca ADN Megastarului s-a putut extrage pentru a putea fi comparat cu cel al lui Brandon. David a obtinut o mostra de ADN si de la Brandon si le-a comparat.

Pe de alta parte, Brandon Howard se distanteaza de toata controversa si precizeaza intr-un video ca nu a pretins niciodata ca este fiul Megastarului si ca nu si-a dorit sa ajunga subiect de controversa pe TMZ. Acesta mai declara ca nu isi doreste sa obtina bani de la Michael Jackson Estate pentru ca se descurca si singur financiar si ca, indiferent de rezultate, acesta isi va vedea de viata la fel si de acum inainte.

Citeste si...  Maria Marinescu este hotărâtă să meargă înainte, după despărţirea de Frank Collin