Specialiştii în sexologie sunt de acord că erecţiile de scurtă durată reprezintă cel mai comun lucru asupra căruia bărbaţii se simt foarte vulnerabili. De aceea ei recomandă câteva metode de a scăpa de ejacularea precoce, astfel încât actul sexual să fie satisfăcător.

Nu este plăcut pentru nici un bărbat să termine partida de sex foarte repede, sexul trebuie să fie ceva plăcut şi să se termine cât mai târziu.

Gândeşte-te la altceva
Marea majoritate a bărbaţilor cred că distragerea atenţiei este soluţia ceea mai bună în rezolvarea problemelor de erecţie, în special a ejaculării precoce. Acest lucru constă în mutarea atenţiei de la ceea ce deranjează, respectiv ejacularea precoce, şi înlocuirea gândurilor cu sentimente care nu au tentă sexuală şi nici o legătură cu partenera de sex. Bărbaţii spun că în momentul în care se gândesc la cu totul şi cu totul altceva în timpul partidei de sex sunt mai dezinhibaţi şi nu mai au probleme în a-şi menţine erecţia mai mult timp.

Oprit/Pornit
Probabil că mulţi dintre voi folosiţi deja această metodă. Ea constă în faptul că în loc să te grăbeşti să ai orgasm, să ejaculezi cât mai repede, opreşti stimularea când te simţi prea excitat. După ce lucrurile sau calmat un pic, reiei totul. Încearcă să variezi durata”perioadei de odihnă” de la câteva secunde la un minut sau mai mult.

Citeste si...
Laura Codruţa Kovesi făcută țăndări de Traian Băsescu. Noi dezvăluiri despre șefa DNA

Metoda blocării
Se spune că această metodă este ceea mai eficientă dintre toate. Constă în contractarea muşchilor PC şi a muşchilor abdominali simultan, astfel încât stomacul să fie tras cât mai mult posibil spre coloana vertebrală. Încearcă această metodă de fiecare dată când eşti excitat, încearcă să-ţi păstrezi contracţiile, continuând stimularea în acelaşi timp. În timpul actului sexual acest lucru este foarte uşor de făcut când femeia se află într-o poziţie cu penetrare prin spate, iar bărbatul stă în genunchi.

Poziţii sexuale care nu solicită
Poziţiile sexuale au un impact direct asupra ejaculării. Poziţia cel mai des întâlnită şi folosită este potiţia misionarului care „ajută” la obţinerea ejaculării precoce. Şi asta pentru că se exercită o mare presiune asupra musculaturii pelviene, solicitată la maximum de încordarea bărbatului de a-şi susţine propria greutate a corpului asupra femeii. Pentru bărbaţii care au probleme cu ejacularea precoce, cele mai indicate poziţii sexuale sunt cele care nu solicită deloc musculatura pelviană. Este recomandată poziţia în care partenera stă deasupra, poziţia lingura sau poziţia pe la spate când ambii parteneri stau în genunchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.