Meteorologii au emis avertizare , prognoza meteo. Marți, vremea va fi în general închisă și rece. Local, îndeosebi în regiunile centrale, sudice și de răsărit, precum și la munte, se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare, iar în Dobrogea, acestea vor fi și sub formă de lapoviță și ploaie. Izolat vor mai fi condiții de polei. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 3 grade.

Meteorologii au emis prognoza meteo. Vremea în București
În Capitală, dimineața -2…-1 grad. Pe parcusrul zilei, vremea va fi rece și se va menține închisă. Trecător va ninge slab, iar vântul va sufla slab și moderat. La amiază, maxima va fi în jur de 0 grade.

Prognoza meteo. Vremea miercuri și joi
Miercuri, vremea se va menține rece. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 2 grade, cu cele mai ridicate în Oltenia, 2 grade la Drobeta Turnu Severin. Vor mai fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, în regiunile sudice, estice și centrale. Vântul va mai avea intensificări temporare în sud-estul țării. În zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață asociată cu chiciură.

În Capitală, vremea va fi în continuare rece. -5…-3 grade dimineața și -2…-1 grad la amiază. Trecător va mai ninge slab.

Joi dimineața va fi ger local în Moldova și în estul Transilvaniei. Peste zi temperatura aerului va fi în creștere față de miercuri dar vremea va fi tot rece pentru această dată, mai ales în sud, est și centru. În regiunile extracarpatice vor fi nori joși și, mai ales dimineața, pe arii relativ restrânse ceață și chiciură. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane, iar în primele ore ale zilei și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 5 grade.

Citeste si...  Ploi, vijelii şi grindină ÎN TOATĂ ŢARA. Avertisment meteo până vineri

În Bucureşti, vremea se va menține rece. Vor fi nori joși stratiformi și, mai ales dimineața, ceață. Dimineaţa, -6…-4 grade și la amiază, în jur de -1 grad.

Meteorologii au emis prognoza meteo :

Prognoza meteo. Vremea pe regiuni
În regiunile intracarpatice, foarte puţin soare în extremitatea vestică dar la munte şi în Transilvania va fi noros toată ziua și vor fi precipitații, mai ales ninsori. Mai sunt condiţii de polei. La amiază vor fi :-1 grad la Timișoara, 0 la Oradea, -1 grad la Baia Mare, la Cluj și la Miercurea Ciuc.

Şi în sud, norii nu dau nici o şansă soarelui. Cad precipitații, mai ales ninsori. Maxime termice modeste, în jur de 0 grade: 1 grad la Drobeta și Râmnicu Vâlcea, -1 la Craiova, Giurgiu, Slobozia și Buzău.

În Dobrogea, vreme rece, închisă cu precipitații mixte și vânt cu unele intensificări. 0 grade maximă la Tulcea și 2 la Constanța.

În Moldova, cerul va fi noros și va ninge. Maximele termice, mici pentru această dată, de la -4 grade în nordul regiunii până la -1 grad în sud la Focșani și la Galați.