Lionel Messi (32 de ani), Cristiano Ronaldo (34 de ani) au mers la Monte Carlo, Monaco, pentru decernarea premiului oferit de UEFA, pentru cel mai bun jucător al sezonului trecut. Cei doi foști rivali din La Liga au fost surprinși vorbind, după ce au dat mâna și s-au așezat unul lângă celălalt. La final, au fost întrebaţi ce au discutat.

În ultimul deceniu şi jumătate cei doi titani Messi şi Ronaldo  au împărţit lumea în două părţi, orice iubitor al sportului rege având un preferat, independent de echipa al fotbalului pe care o simpatizează.

În sezonul precedent au fost eclipsaţi de un fundaş, Van Dijk fiind desemnat cel mai bun jucător din Liga Campionilor în stagiunea 2019-2020. Prezenţi la Gala de la Monaco, Messi şi Ronaldo au stat unul lângă altul şi au fost surprinşi discutând în mai multe rânduri. După atâţia ani de rivalite în La Liga, acum cei doi se mai duelează doar prin intermediul Champions League.

Citeste si...  Cristiano Ronaldo i-a scos din minţi pe poliţiştii chinezi

Messi şi Ronaldo, declaraţii impresionante
Întrebaţi ce au discutat, cei doi s-au complimentat reciproc. Iată ce au spus:

Messi: „E o rivalitate frumoasă, ne respectăm, îmi face plăcere să vorbesc cu el”.

Ronaldo: „Am împărţit aceeaşi scenă timp de atâţia ani, nu e uşor pentru noi să nu mai jucăm în aceeaşi ligă. Avem o relaţie bună, încă nu am luat cina împreună, dar urmează. În tot acest timp ne-am împins unul pe celălalt, e frumos să facem parte din istoria fotbalului. Sper să fim aici şi anul viitor, şi peste doi ani. Încă arăt bine pentru vârsta mea”.