Lionel Messi (32 de ani), Cristiano Ronaldo (34 de ani) și Virgil van Dijk (26 de ani) au mers la Monte Carlo, Monaco, pentru decernarea premiului oferit de UEFA, pentru cel mai bun jucător al sezonului trecut. Cei doi foști rivali din La Liga au fost surprinși vorbind, după ce au dat mâna și s-au așezat unul lângă celălalt.

Cristiano Ronaldo a obținut premiul UEFA de trei ori până acum, în (2014, 2016 și 2017), în timp ce Leo Messi a fost câștigător de două ori, în 2011 și în 2015.

Anul trecut, premiul UEFA a fost adjudecat de Luka Modric, jucătorul lui Real Madrid.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au câte cinci „Baloane de Aur”
Cristiano Ronaldo şi-a exprimat din nou admiraţia pentru cariera marelui său rival, Lionel Messi, într-un interviu pentru postul portughez TVI.

„Admir mult cariera pe care a avut-o până acum şi, la rândul lui, a afirmat că i-a părut rău atunci când am părăsit campionatul spaniol întrucât era o rivalitate pe care o aprecia. Este o bună rivalitate care există în fotbal, dar nu este o excepţie. Michael Jordan a avut rivali în baschet, Ayrton Senna şi Alain Prost au fost mari rivali în Formula 1, dar singurul punct comun între toate marile rivalităţi din sport este acela că sunt sănătoase”, a declarat atacantul lui Juventus.

Citeste si...
Vezi ce a spus Ronaldo despre Messi de a ras o sala intreaga

Starul portughez a vorbit despre rivalitatea dintre el și Leo Messi, pe care o consideră extrem de benefică, pentru că îl motivează zi de zi.

„N-am nicio îndoială asupra faptului că Messi face din mine cel mai bun jucător şi viceversa… Când câştig trofee îl ambiţionează, iar acelaşi lucru este valabil pentru mine când el câştigă. Am o excelentă relaţie profesională cu Messi, întrucât au trecut 15 ani de când noi împărţim aceleaşi momente… Eu nu am luat niciodată masa cu el, dar de ce nu în viitor, nu aş avea nicio problemă să o fac”, a afirmat Cristiano.