Lionel Messi (31 de ani), jucătorul Barcelonei și cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, a numit cei mai buni jucători din lume la momentul actual, iar acesta a ales cinci fotbaliști, dintre care trei foști sau actuali coechipieri potrivit mediafax.

Într-un interviu acordat Radio 94.7, Messi a fost rugat să aleagă cei mai buni jucători din lume, însă fără a se trece și pe el la socoteală. Argentinianul nu l-a trecut în top pe marele rival Cristiano Ronaldo (34 de ani), dar i-a acordat un loc special portughezului.

„La ora actuală, Neymar, Mbappe, Suarez, Aguero și Hazard sunt cei mai buni din lume. Pe Cristiano îl pun la același nivel cu mine”, a declarat Messi, citat de Marca.

Ulterior, vedeta Barcelonei a vorbit despre rivalitatea dintre el și Ronaldo, una care s-a mai stins odată cu plecarea lusitanului la Juventus, de la Real Madrid, la finalul sezonului precedent.

Citeste si...
Al patrulea Balon de Aur pentru Messi?

„Îi simt lipsa lui Cristiano în Spania. A fost o perioadă frumoasă cu el alături, dar era dificil să îl privesc ridicând rofee. Mi-aș fi dorit să fie în continuare aici. Am foarte mult respect pentru Juventus, au o echipă extraordinară, mai ales cu Ronaldo”, a mai spus decarul catalanilor.

În acest sezon, Messi a înscris 39 de goluri pentru Barcelona, în cele 37 de partide disputate. Formația de pe Camp Nou este pe primul loc în La Liga, cu 66 de puncte, la 10 lungimi de ocupanta locului secund, Atletico. În plus, Barcelona este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe Manchester United.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.