Mesajul lui Ronaldo din izolare pentru a demonstra că se simte bine, că este doar asimptomatic și că viața trebuie să meargă înainte.

Mesajul lui Ronaldo, care a devenit viral în timp record. Ce le-a transmis Cristiano fanilor
Parcă mai bine ca niciodată mesajul său a devenit viral într-un timp foarte scurt.

”Nu lăsa ceea ce nu poți face să stea în calea a ceea ce poți face”, este mesajul pe care Cristiano l-a postat și care a primit like-uri pe bandă rulantă.

Cristiano Ronaldo va primi o amendă de 0,0013% din salariul său anual, după ce a încălcat protocolul sanitar
Fotbaliştii lui Juventus au fost plasaţi în izolare miercuri seară, după ce mijlocaşul Weston McKennie a fost testat pozitiv la Covid-19.

Cristiano Ronaldo s-a deplasat din Portugalia în Italia, cu un avion închiriat și apoi cu o ambulanță de lux.

Înaintea meciurilor internaţionale, Cristiano Ronaldo şi alţi câţiva internaţionali ai lui Juventus au părăsit Torino pentru a se alătura echipelor lor naţionale, în ciuda procedurii de izolare instaurată la campioana Italiei.

Starul portughez şi alţi internaţionali sud-americani ai lui Juve – Dybala, Cuadrado, Danilo şi Bentancur – au decis să părăsească la începutul săptămânii trecute hotelul în care efectivul se afla la izolare, fără să aştepte ultimele teste ale căror rezultate urmează să fie comunicate miercuri sau joi.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit azi ce riscă Ronaldo, după ce a încălcat protocolul sanitar. Starul intră sub incidenţa articolului 650 din Codul Penal, iar asta se traduce într-o amendă pe care fotbalistul va fi obligat să o plătească.

Tuttosport scrie că, cel mai probabil, Cristiano Ronaldo va primi o amendă de 400 de euro. Asta înseamnă 0,0013% din salariul său anual.

Altfel, Parchetul a lansat un dosar pentru a verifica dacă Ronaldo și colegii săi nu au respectat regulile anti-Covid elaborate de federație, prin abandonarea locului în care se aflau în izolare.

Citeste si...
Norica Nicolai. Iohannis este capabil să încarce Constituţia României pentru un nou mandat la Cotroceni