Victor Ponta, fostul premier al României a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook și spune că este mult mai important ca autoritățile să rezolve problemele din viața de zi cu zi a românilor decît să discute pe tema interceptărilor SRI.

 

„Vad ca toata lumea acum este interesata doar de cine face interceptari si cine pe cine mai inregistreaza si supravegheaza! Eu insa ma incapatanez sa cred ca viata de zi cu zi a oamenilor, salariile, pensiile, taxele, costul vietii , scoala , spitalul, sunt de fapt de 20 milioane de ori mai importante”, a scris Ponta pe Facebook.

„Ma bucur sa vad ca pentru prima data dupa 1989 cresterile de salarii si pensii ( pentru oamenii obisnuiti) si reducerile de taxe ( pentru mediul de afaceri ) nu au fost deloc „inghitite” de inflatie / dimpotriva, preturile au scazut si inflatia negativa a fost un bonus pt toti romanii !!! Poate ca pt cei putini si instariti 2,7% nu inseamna nimic / pentru cei multi care traiesc din pensii si salarii conteaza insa! Dupa 3 ani in care Guvernul Boc – Basescu ” a luat” de la oameni, au venit 4 ani in care Guvernul Ponta ” a dat inapoi” oamenilor! Acum sa vedem ce face „Guvernul Lui”! Doamne Ajuta”, este de părere fostul premier.

Citeste si...
Oare ne paşte pericolul? Obama cere ca România să fie apărată de NATO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.