România merită mai mult, iar guvernul PSD a ținut întotdeauna cont de nevoile ei. Realizările partidului încep cu domeniul agrigulturii a cărei dezvoltare a permis României să troneze în topurile europene la producția diferitelor bunuri, subvențiile acordate la timp sau salariile mai mari ale cadrelor medicale și se continuă cu educația de care acum se bucură copiii noștri.

Votează PSD pentru viitorul României și al educației copiilor!

Nu putem vorbi despre un viitor luminos și plin de speranță pentru această țară fără să ne gândim mai întâi la copiii români. Calitatea educației pe care aceștia o primesc este unul din primii factori de care depinde dezvoltarea țării. Pentru a asigura o educație la cele mai înalte standarde, guvernul PSD conștientizează nevoia de motivare financiară a cadrelor didactice și face tot posibilul să o satisfacă.

Astfel, în timpul guvernării PSD salariile profesorilor și educatorilor s-au dublat în comparație cu perioada precedentă. Iar această creștere se reflectă și în dedicația cu care cadrele didactice transmit acum cunoștințele lor generației viitoare.

Citeste si...  Ecaterina Andronescu se alătură taberei care solicită o ANALIZĂ politică în PSD, după DEZASTRUL de la referendum

Să fii profesor, este o artă. Lucrul cu tinerii presupune răbdare și talent. Nu poate deveni profesor o persoană fără abilități deosebite de comunicare. De asemenea, nu poate deveni profesor o persoană care urmărește strict câștigul financiar. Dar chiar dacă situația materială nu este cea care stă la baza alegerii acestei cariere, guvernul PSD recunoaște cât de importantă este remunerația pentru ca o persoană să se poată dedica trup și suflet meseriei sale.

Pentru ca România să primească mai mult, copii au nevoie de o educație mai bună. De asemenea, pentru ca educația să atingă cele mai înalte nivele de calitate, profesorii merită să fie motivați.

Susține tinerii, educația, profesorii și România! Mergi la vot în data de 26 Mai, votează PSD și asigură-te că România primește ce merită.