Mihai Stoica, aflat dupa gratii inca din 4 martie 2014,  a fost implicat recent intr-un accident rutier dupa ce ambulanta in care se afla a fost lovita de o alta masina.

mm-stoica

 

Stoica, mai cunoscut drept „MM”, a suferit recent un soc de natura afectiva dupa ce,  dupa minivacanta de 1 mai, i-a fost dat sa auda ca fiica sa, alintata de presa memelusa, a intrecut masura si a consumat mai mult alcool decat era cazul, astfel ca a fost scoasa pe brate dintr-un local de la malul marii. Meme Stoica se afla in inchisoare dupa ce a fost condamnat la trei ani si sase luni in “Dosarul Transferurilor”, iar recent nu s-a simtit bine, asa ca gardienii au decis sa-l duca la spital pentru un control. Zis si facut!

Citeste si...  GICĂ POPESCU - MIHAI STOICA, aproape de BĂTAIE în închisoare

Numai ca, pe drum, ambulanta oin care se afla acesta a fost implicata intr-un accident rutier. In momentul in care masina a intrat in intersectie, a fost lovita de un alt autoturism care nu a acordat prioritate. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar Mihai Stoica a fost preluat de o alta masina la scurt timp dupa incident.