Membrul PNL Violeta Vijulie aduce insulte grave la adresa românilor care votează cu partidul PSD în alegerile Parlamentului European. Într-un reportaj televizat pentru a descuraja românii să voteze cu membrii partidului PSD, aflat în prezent în poziția de guvernare a țării, Violeta Vijulie acuză alegătorii de lipsă de educație.

Discriminare pe față – modul de manipulare al partidului PNL

Fără să-și dea seama de caracterul jignitor al declarațiilor sale, Violeta Vijulie susține cu tărie următoarele:

Acum este vorba de niște oameni foarte săraci. Sunt oameni care n-au educație.

Prin cele de mai sus, fără a cunoaște cu adevărat situația financiară sau nivelul de educație al alegătorilor PSD, Violeta Vijulie îi etichetează pe toți într-un mod discriminatoriu și ofensator, inadmisibil pentru un membru de partid care își dorește susținerea cetățenilor în alegerile Parlamentului European.

Motivul pentru care românii aleg partidul PSD să-i reprezinte în Europa

În realitate însă, nu condiția financiară și nici nivelul de educație nu sunt criteriile în funcție de care se deosebesc alegătorii partidului PSD de ceilalți cetățeni. Ei provin din toate clasele sociale ale țării, au stiluri de viață diferite unii de ceilalți și singura însușire comună care îi caracterizează este faptul că sunt cu toții cetățeni cu drept de vot ai țării noastre care cred că PSD poate schimba imaginea României în Europa. Motivul pentru care acești stâlpi ai societății au decis să acorde votul lor partidului PSD nu este niciunul altul decât dorința arzătoare de a fi reprezentați de oameni patrioți în Parlamentul European. România merită mai mult, iar împreună putem să ne atingem potențialul.

Citeste si...  Sevil Shhaideh se întoarce în Guvern