Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost huiduită la începutul unui discurs pe tema pericolului pe care-l reprezintă drogurile, la Baltimore, în apropiere de Washington, un semn al nepopularităţii soţului său, relatează AFP.

Soţiile preşedinţilor americani sunt, în general, cruţate de realitatea dură a vieţii politice, iar nepopularitatea soţilor lor se revarsă rareori asupra lor la evenimente, adesea simbolice şi de binefacere, la care participă, este cazul si a Melania Trump informează news.ro.

Însă, atunci când şi-a început discursul,  în faţa unor liceeni şi elevi de colegiu la Baltimore, un oraş situat pe Coasta de Est, marcat de sărăcie şi violenţă – şi catalogat de către Donald Trump în vară drept ”dezgustător şi infestat de şobolani” -, Prima Doamnă a fost întâmpinată marţi cu un amestec de aplauze şi huiduieli.

Citeste si...  La 30 de ani de la Revoluția din 1989, fostul procurormilitar Dan Voinea marturișește că a scris cu mana lui rechizitoriul soților Ceaușescu

În urma polemicii din această vară, în care l-a atacat violent pe un ales democrat de culoare foarte respectat la Baltimore, Elijah Cummings, decedat luna trecută, miliardarul republican – a cărui popularitate este slabă în regiunea din zona capitalei – a fost invitat în acest oraş din statul Maryland, însă nu a dat curs invitaţiei.

Cuplul Trump a fost huiduit la apariţia sa la un meci de baseball acasă la echipa din Washington luna trecută.

În schimb, în alte state, ca la un meci de fotbal american din Alabama, preşedintele şi soţia sa au fost aplaudaţi puternic.