Ducesa Meghan de Sussex a organizat o petrecere pentru viitorul său bebeluș, marți, la New York, aceasta fiind prima vizită în SUA a fostei actrițe americane de la căsătoria sa cu prințul Harry al Marii Britanii, în luna mai a anului trecut, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Informația a fost făcută publică de o sursă apropiată ducesei, pentru revista Harper’s Bazaar.

Reprezentanții Kensington Palace, reședința oficială din Londra a ducesei, au refuzat să confirme informația, dar Meghan, în vârstă de 37 de ani, a fost surprinsă ieșind dintr-un hotel de lux din Manhattan, New York, marți după amiază.

Ducesa de Sussex a sosit la New York pe 15 februarie, iar petrecerea pentru viitorul său copil a fost organizată la hotel.

Citeste si...  Economia din Sri Lanka va fi pusă pe butuci după atentate

În perioada 23 – 25 februarie, ducii de Sussex au programată o vizită oficială în Maroc.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunțat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara lui 2019.

Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriță americană Meghan Markle a sugerat că bebelușul se va naște în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.