Prietenele lui Meghan Markle nu puteau trece peste acest eveniment atât de special, așa că au reușit să organizeze totul în cel mai mic detaliu și au adus-o pe Ducesă în New York, pentru un baby shower aparte.

Baby shower-ul Ducesei de Sussex a fost organizat de cele mai bune prietene ale sale, Serena Williams, Genevieve Hillis și Jessica Mulroney. Printre invitate s-a numărat și prezentatoarea de televiziune Gayle King, una dintre cele mai bune prietene ale lui Oprah Winfrey, iar la câteva ore după eveniment, a fost invitată în emisiunea This Morning pentru a povesti despre orele petrecute în compania lui Meghan Markle.

Întrebată ce cadou a adus cu ea la petrecere, Gayle a răspuns: „Dacă v-aș spune, ar trebui să vă omor, pentru că Meghan nu a deschis cadourile. Vrea să facă acest lucru alături de Harry.”

Cât despre activitățile desfășurate, Gayle a relatat că invitatele au fost învățate să realizeze aranjamente florale, pe care le-au donat, apoi, organizației Repeat Roses, ce reciclează florile de la evenimente și le folosește pentru a înfrumuseța ziua persoanelor din centrele de tratament pentru cancer, instituții de îngrijire medicală și alte astfel de locuri.

Citeste si...  Dinamo l-a transferat pe atacantul Danijel Subotic. Anamaria Prodan are iar intrare la echipa de suflet

„Fiecare am făcut câte o vază individuală, iar apoi Meghan a contactat o organizație, Repeat Roses, și toate aranjamentele au fost donate către diverse cauze caritabile. M-am gândit că este un gest foarte frumos. Arată cine este ea cu adevărat. Este foarte amabilă, generoasă și o persoană foarte drăguță”, a adăugat Gayle.

Nu este prima dată când aranjamentele florale ale Ducesei aduc bucurie altor oameni. În luna mai a anului trecut, după nunta regală, florile de la Castelul Windsor au fost trimise la St. Joseph’s Hospice în Londra. Instituția de îngrijiri medicale a anunțat pe Facebook că personalul a primit o livrare foarte specială de buchete
minunate realizate din florile de la nunta regală.

Baby shower-ul a avut loc într-un apartament din hotelul The Mark, de specialitățile culinare s-a ocupat Jean-Georges Vongerichten, un cunoscut expert în gastronomie, iar atmosfera a fost întreținută de Erin Hill, care a cântat la harpă, relatează elle.ro.