Mass-media o hărţuieşte pe Meghan Markle la fel ca pe prinţesa Diana, care a murit în urma unui accident de maşină la Paris în timp ce era urmărită de paparazzi, a spus prietenul ei actorul George Clooney, potrivit Reuters.

Clooney şi soţia sa Amal au participat la nunta lui Meghan Markle şi a prinţului Harry, fiul prinţesei Diana, anul trecut, când actriţa americană a devenit noul membru al familiei regale britanice.

Ducesa de Sussex, aşa cum este cunoscută acum, aşteaptă un copil în această primăvară, lucru care a suscitat un interes uriaş din partea presei.

„O urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată”, a declarat Clooney revistei australiene WHO. „Este o femeie însărcinată în şapte luni şi este hărţuită şi vânată la fel ca Diana şi istoria se repetă”, a spus actorul.

Weekendul trecut, unele publicaţii au dat detalii despre o scrisoare intimă pe care Meghan i-ar fi trimis-o tatălui ei. „Nu vă pot spune cât de frustrant este”, a afirmat Clooney. „Doar să vezi publicată o scrisoare de la fiică către tatăl ei, cred că este un lucru iresponsabil şi sunt surprins de asta”.

Citeste si...  Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici a dezvăluit adevărul despre accidentărilor sportivei

Luna trecută, cinci dintre prietenii apropiaţi ai lui Meghan Markle au declarat pentru revista People că ducesa a îndurat „minciuni şi neadevăruri” şi hărţuiri din partea multora şi ei sunt îngrijoraţi de cum o vor afecta toate acestea pe ea şi pe copil.

În 2016, la scurt timp după ce relaţia dintre ea şi Harry a devenit publică, prinţul a transmis o declaraţie prin care critica mass-media pentru că a intrat în viaţa privată a lui Meghan, afirmând că presa a suspus-o unui „val de abuzuri şi hărţuiri”.

Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, au avut o relaţie tensionată cu presa de la moartea mamei lor, prinţesa Diana, care şi-a pierdut viaţa la Paris, în 1997, în timp ce maşina ei era urmărită de paparazzi pe motociclete.