Ducesa de Sussex s-a întors în Canada, pentru a fi alături de fiul ei, Archie, în timp ce prinţul Harry a rămas în Londra pentru „negocieri“ cu Regina Elisabeta.

Ducesa Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, s-a întors în Canada pentru a fi alături de fiul lor, Archie, la scurt timp după ce cuplul a anunţat decizia de a se retrage din rolurile deţinute în calitate de membri ai familiei regale. Meghan şi Harry şi-au petrecut sărbătorile de iarnă în Canada, alături de fiul lor Archie şi mama fostei actriţe. Prinţul Harry a rămas în Anglia, în timp ce Regina Elisabeta a II-a „caută soluţii“ pentru a diminua „scandalul“ produs de anunţul ducilor de Sussex, scrie bbc.com.

Membrii familiei regale s-au reunit pentru a discuta despre „viitorul ducilor de Sussex“. În ciuda deciziei prinţului Harry, el va rămâne al şaselea în linia de succesiune la tron, mai notează sursa citată. De asemenea, cel mai probabil prinţul Harry şi ducesa Meghan îşi vor păstra titlurile nobiliare.

Prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan, au anunţat recent că renunţă la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice pentru a-şi câştiga independenţa financiară. Anunţul a luat prin surprindere casa regală britanică, iar Regina Elisabeta a II-a s-a declarat „dezamăgită“ de hotărârea luată de nepotul său. Şi experţii regali au criticat decizia luată de Harry şi Meghan. Harry şi Meghan, cei mai nefericiţi dintre membrii familiei regale Semnele că ducii de Sussex nu erau fericiţi de viaţa lor au apărut de mai multe luni. În octombrie anul trecut, prinţul Harry a dat în judecată mai multe tabloide din Marea Britanie, pentru presupuse interceptări telefonice ilegale şi încălcarea vieţii private, la câteva zile după ce a criticat presa pentru că ar fi declanşat o campanie de hărţuire a soţiei sale. Anunţul a fost însoţit şi de un discurs critic la adresa tabloidelor britanice, un gest neobişnuit din partea unui membru al familiei regale britanice.

Citeste si...  Ion Ţiriac a promis ca FRT va începe construcţia celor patru centre regionale de antrenamente

În acest discurs, Harry a spus că ducesa este hărţuită de presă la fel cum a fost şi mama sa, prinţesa Diana de Wales, înainte de a muri, în 1997. „Temerea mea cea mai mare este că istoria se repetă“, a spus prinţul. „Am fost un martor tăcut al suferinţei sale prea mult timp“, a mai spus Harry la momentul respectiv. De asemenea, ducesa Meghan a acordat un interviu în care a fost copleşită de emoţii în momentul în care a fost întrebată cât de greu este să facă faţă presiunii mediatice. La rândul său, prinţul Harry a răspuns zvonurilor, care, de câteva luni, se referă la răcirea relaţiei sale cu prinţul William. Ducele de Sussex a recunoscut că fratele său mai mare şi cu el merg de acum „pe drumuri diferite“ şi că relaţia lor traversează „zile bune“ dar şi „zile rele“.