Încă două cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate joi dimineață, motiv pentru care numărul total ajunge la 49, în România, a anunțat, joi dimineață, medicul Adrian Streinu-Cercel.

Situația miercuri: 47 de cazuri

Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, anunță reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS), iar bilanțul a ajuns la 47. E vorba despre o femeie de 63 de ani și de un bărbat de 48 de ani din București.

Un al 45-lea caz de coronavirus a fost confirmat în România, potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Iași care a venit din Italia, marți și a intrat în carantină la Satu Mare.

Alte cinci cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus au fost confirmate în România, numărul cazurilor la nivel național a ajuns la 44, potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică (CGS) privind situația COVID-19 în țara noastră.

„Este vorba de cinci bărbați de 22, 30, 34, 36 și 57 de ani veniți prin vama din Italia în data de 9.03.2020, care au fost carantinați în Arad imediat de la sosire”, potrivit anunțului de presă al GCS.
Aceștia au intrat în contact cu bărbatul din Arad, confirmat marți și care acum se află în carantină.

Al 39-lea caz de coronavirus a fost confirmat în România, potrivit unei postări pe paginal de Facebook a Ministerului Sănătății. E vorba despre un bărbat, în vârstă de 52 de ani din Constanța, care a spus că nu a avut contact cu o persoană infectată și nu a călătorit în această perioadă.

 Al 38-lea caz de coronavirus a fost confirmat la nivel național, au anunțat reprezentanții Grupului Strategic de Comunicare privind situația COVID-19 în România. Este vorba despre o femeie de 54 de ani care este contact direct al pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota.

Citeste si...  România bate țări importante la viteza internetului: pe ce loc suntem la nivel mondial

Un bărbat de 47 de ani din Bucureşti care a călătorit la Stuttgart a fost depistat pozitiv. Numărul cazurilor a ajuns la 37.

Încă un bărbat din București, care a călătorit în Israel la sfârșitul lunii februarie a fost confirmat, miercuri cu noul coronavirus. Acesta are 56 de ani și este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul „Victor Baleș”, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. În prezent sunt 36 de cazuri.

Încă trei cazuri au fost confirmate, miercuri, cu noul coronavirus, fiind vorba de doi bărbați din București, între care unul este contact cu pacientul de la Gerota, și o femeie din Covasna.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), unul dintre cazurile nou-confirmate , un bărbat de 55 de ani, a avut legătură cu pacientul de la Spitalul Gerota.

Un alt bărbat confirmat are 31 de ani și se afla în autoizolare la domiciliu, în Capitală.

De asemenea, o femeie de 53 ani, din Covasna, a fost confirmată cu noul coronavirus, aceasta fiind sosită din martie din Italia și s-a aflat, până acum, în autoizolare.

Numărul total de cazuri ajunge, astfel, la 35 pe teritoriul României.

Autoritățile au depistat un nou bolnav de coronavirus, fiind vorba despre un bărbat din Iași, iar numărul persoanelor infectate ajunge la 32.

„A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 ani din Iași, contact cu un caz confirmat în Varșovia, era în autoizolare din data de 9.03.2020”, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul infectat este polițist de frontieră.

În cursul zilei de miercuri alte două persoane au fost confirmate cu infecție cu COVID 19. Una dintre ele ste un bărbat tot din Iași, iar altul un medic de la Spitalul Gerota din București.