„Unii spun că este însuşi Diavolul!”

fetita lacrimi

Saadiyah Saleh, o fetiţă în vârstă de 12 ani, din Yemen, de 12 ani, a stârnit panică în rândul localnicilor din satul natal al fetei, care cred că aceasta este posedată. În plus, medicii care au consultat-o pe fată n-au găsit nicio explicaţie pentru ce i se întâmplă micuţei.

Saadiyah Saleh i-a uluit pe doctori pentru că, atunci când plânge, lacrimile ei sunt, de fapt, pietricele, scrie tabloidul britanic Mirror. Medicii nu ştiu ce explicaţie să ofere acestui fenomen, mai ales că fata nu suferă de nicio boală cunoscută. Un motiv în plus pentru localnici să creadă că fetiţa este posedată de Diavol.

Un filmuleţ postat pe YouTube de televiziunea locală Azal arată cum medicii strâng o cutiuţă plină cu pietricele care “s-au scurs” din ochii fetei în decurs de numai câteva ore.

„Acest caz este al doilea fenomen ciudat din regiune. Cazul a declanşat panică în zona unde locuieşte fata. Unii spun că este sub influenţa unei vrăji, în timp ce alţii cred că e însuşi Diavolul. Sunt şi unii care se tem că acesta ar putea fi începutul unei epidemii periculoase”, spune prezentatorul ştirii.

Citeste si...  Intr-o lume dominata tehnologic de smartphone-uri si tablete, Microsoft se bazeaza in continuare pe PC-uri. Afla ce modificari va face in privinta dispozitivelor mobile
loading...