Meciurile Soranei Cirstea si Monicai Niculescu, sub semnul incertitudinii Programul zilei de joi a fost dat peste cap din cauza ploii: oraganizatorii au fost nevoiţi să amâne partidele din sferturile probei de simplu pentru ziua de vineri, fără ca vreun meci să se fi terminat, transmite Mediafax.

Meciurile Sorana Cîrstea – Alison Riske a fost întrerupt de trei ori în primele trei game-uri şi se va relua de la scorul de 2-0, 30-30. Meciul Monica Niculescu – Yafan Wang a fost amânat pentru ziua de vineri.

PROGRAMUL ZILEI DE VINERI: Meciul Sorana Cîrstea – Alison Riske se va încheia pe Terenul 1, după disputarea unui meci de dublu: Nao Hibino / Anhelina Kalinina – Ying Ying Duan / Renta Voracova, programat să înceapă la 7:00, ora României. Cel mai probabil, meciul Soranei va începe în jurul orei 8:30.

Citeste si...  Simona Halep, calificată în optimi la Beijing

Monica Niculescu va avea de aşteptat, meciul său cu Yafan Wang fiind repartizat în final de program, pe Terenul Central, după derby-ul dintre Şarapova şi Sabalenka (de la ora 7:00) şi finalizarea partidei Kudermetova – Zvonareva, întreruptă la scorul de 6-4 pentru tânăra rusoaică.

Organizatorii turneului de la Shenzhen au anunţat că meciurile din sferturile de finală sunt amânate pentru ziua de vineri. Aşteptăm programul oficial.