Divorţul dintre Antonia şi Vincenzo Castellano este departe de a se finaliza şi se pare că bebeluşul pe care îl are cântăreaţa în pântece va purta numele italianului.

maya

Potrivit ziarului Click, copilaşul ar putea veni pe lume înainte ca Antonia să divorţeze şi astfel va lua numele Castellano, iar Alex Velea îl va putea recunoaşte doar în urma unei decizii judecătoreşti. „Este greu de crezut că se poate încheia divorţul până atunci, procedurile sunt greoaie. Ea îşi doreşte în continuare separarea pe cale amiabilă“, a spus, potrivit sursei citate, Ion Todan, avocatul artistei.

Pe lângă problemele cauzate de divorţ, artista are din nou probleme şi cu familia Castellano, care o acuză pe cântăreaţă că a învăţat-o pe Maya să spună că Alex Velea este un om bun.

„Am vorbit cu copilul. E puţin recalcitrant. Nu ştiu vorbele pe care i le-a spus mama, bunica… Dar nu e bine când un copil spune: ‘Iubitul mamei e bun, voi sunteţi răi’. De când a plecat Antonia, copilul a devenit recalcitrant. Antonia nu are respect deloc faţă de nimeni. A deschis picioarele cu Velea când nici nu se terminase procesul. Mie îmi pare rău pentru ea. Nu ştiu cum a crescut, fără tată, are şi ea probleme din cauza asta. Nu ştiu ce are în cap, dar nu e bine ca unui copil de 4 ani să-i povsteşti că eşti gravidă. Să-i spui că mama a găsit un băiat foarte bun şi că şi tata are iubită… nu e normal. Mă doare că Maya creşte aşa, fără mamă, şi că nu putem avea un contact corect cu Antonia“, a spus Ciro Castellano.

Citeste si...  Emil Boc, MOMENT AMUZANT în faţa presei: A vrut să urce în autobuz cu biletul expirat