Ce înseamnă pentru Iohannis „România lucrului bine făcut”? Înseamnă probabil să te plimbi cu mașini scumpe, produse în Germania! Dar ce înseamnă pentru Ponta „mândria de a fi român”? Să te plimbi cu familia în Duster…

61576091

În timp ce Victor Ponta și-a ales ca mașină de familie și de serviciu o Dacia Duster, pentru a sprijini producția internă de automobile, Klaus Werner Iohannis folosește o limuzină BMW, accesoriu la cele 6 case pe care le deține. Klaus Werner Iohannis este cunoscut pentru faptul că folosește limuzine germane marca BMW pentru a se deplasa de la Sibiu la București. În ultimii 7 ani acesta a folosit mașini de lux seria 7 pentru activitățile personale și de serviciu, după ce înainte avea un Audi A6 cu toate facilitățile.

61576092

Printre cele mai puternice mașini pe care Iohannis le-a folosit se numără BMW 730i, BMW 750i, BMW X5 3.0i și un BMW Seria 5 cu pachet M, varianta 550i – motorizare 4.4 l, 407 cp şi tracțiune integrală xDrive, a cărui valoare depășește 100.000 euro și care consumă peste 13 litri în oraș. Desigur, acestea sunt un accesoriu potrivit pentru cele 6 case pe care Iohannis le deține în Sibiu.

61576107

Pe de altă parte, Victor Ponta este un admirator al mărcii Dacia și al Duster-ului în special, acesta aplaudând pe Facebook în luna aprilie 2014 faptul că un Duster a reușit să salveze un Porsche Macan împotmolit în nisip în Maroc.„Voi merge doar cu maşini produse în România”, a declarat premierul în 2013, după ce a decis să folosească pentru viitor, în scopuri personale și de serviciu, o Dacia Duster. Totodată, în luna august, șeful Guvernului a donat Executivului din Republica Moldova, condus de Iurie Leancă, 50 de automobile Duster, alături de alte mașini, precum ambulanțe și microbuze școlare.

61576108

Citeste si...  Dragnea e în stare de ȘOC! Se anunță PROTESTE MASIVE!