Astra Giurgiu a reușit surpriza serii în Europa League după ce a eliminat West Ham United. Marius Șumudică, antrenorul giurgiuvenilor a făcut shos după meci și declarațiile au fost savuroase.

”Este cred una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea, la fel ca cele când s-au născut copiii mei. Fiindcă ştiam că sunt ai mei! E un rezultat mare! Doresc baftă şi un parcurs cât mai bun în Premier League pentru West Ham. Vreau să îmi felicit jucătorii, am jucat şi împotriva publicului. M-aş bucura să am şi eu un asemenea public care să te împingă de la spate. Avem deja multe cereri de bilete pentru grupe, în jur de 500. Sunt foarte bucuros, asta-i viaţa!”, a spus Şumudică.

Acesta a taxta și ieșirea lui Gigi Becali, cel care a spus de mai multe ori că nu vrea să se califice şi Astra în grupele Europa League pentru a nu împărţi bonusul de market pool de la UEFA. ”E o realizare mare să elimini West Ham doi ani consecutivi. Mi-a fost foarte greu să nu fiu alături de echipă, în ţara mea sunt interzis şi nu pot să fiu alături de echipă. Eu de două luni nu păregătesc această echipă. FIFA dă o decizie, FRF probabil doreşte să câştige altcineva campionatul şi dă altă decizie. Asta e viaţa! Un patron din România dorea să nu se califice Astra ca să nu împartă market pool-ul. Iată că ne-am calificat şi noi şi ne-am asigurat bugetul pentru întregul sezon”, a mai spus Marius Sumudică.

Citeste si...  Europa League: Astra și Petrolul își află adversarii.