Viaţa de familie a lui Marius Niculae (34 de ani) a fost zdruncinată în 2014. A aflat că soţia l-a înşelat mai bine de nouă luni, a confruntat-o, a divorţat de ea, dar înainte de Crăciun a decis să mai dea o şansă relaţiei şi a acceptat împăcarea.

marius-niculae-casatorie

Şi-a dorit să o ia de la zero în relaţia cu fosta soţie, Cristina (33 de ani). Decis să lase trecutul în urmă, Marius s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume şi a ales Click! pentru cea mai sinceră confesiune. Fotbalistul  îşi doreşte ca relaţia pe care o are acum cu Cristina să fie cât se poate de sinceră, tocmai de aceea a ţinut neapărat să facă o mărturisire despre viaţa lui intimă: „Lumea spune multe, dar sunt puţini cei care ştiu cum au stat de fapt lucrurile în viaţa noastră. Eu recunosc, am avut amante cele mai bune prietene ale soţiei mele. Cu asta sper că am pus punct tuturor speculaţiilor referitoare la intimitatea noastră”.

raisa-maria

Fotbalistul şi fosta soţie au petrecut împreună Crăciunul acasă, iar Revelionul îl vor face în România, cel mai probabil într-o staţiune montană. Întâmplările din 2014 din viaţa fotbalistului Marius Niculae ar putea constitui scenariu de film hollywoodian. Credea că are o căsnicie fericită, dar a aflat că soţia se iubea cu un alt bărbat. Atacantul a pus o echipă de detectivi pe urmele ei şi timp de trei luni a ştiut pas cu pas ce a făcut Cristina. A urmat confruntarea cu ea şi cu amantul şi, continuarea firească în acest caz, divorţul. La începutul lunii decembrie a venit separarea oficială, iar fetiţa lor, Raisa Maria, în vârstă de 3 ani şi 4 luni, a rămas în custodia tatălui, iar părinţii au căzut de comun acord să locuiască în continuare în casa care le-a fost cămin conjugal timp de 14 ani. Apropierea Sărbătorilor l-a făcut pe Marius să revină la sentimente mai bune faţă de mama copilului său şi a plecat cu ea într-o scurtă vacanţă în Germania. „Ne-am împăcat”, a fost declaraţia-şoc făcută de Niculae, în exclusivitate pentru Click!, după revenirea din mini-sejur.

marius-niculae-cristina

Citeste si...
O femeie are orgasm doar daca ii este stimulat clitorisul? Iata ce spun specialistii