”Playin’” este o piesă în limba engleză, cu un mesaj axat pe inegalitatea dragostei dintr-un cuplu. Muzica și textul îi aparțin lui Mario Joy, iar videoclipul este o viziune de Richard Stan.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LQM0GMqh4N0&w=560&h=315] 

Cu un beat vibrant și versuri catchy, ”Playin’” are toate ingredientele unui super hit!

”Cred că se vor regăsi foarte mulți oameni în mesajul piesei! Consider că acest produs este ”altceva”, atât din punct de vedere audio, cât și vizual. Sunt încântat că am colaborat cu Laura și Lari – doi artiști extrem de talentați în sfera actoriei și a dansului. Sper ca proiectul meu să transmită, iar lumea să simtă exact vibe-ul pe care-l simt și eu atunci când dau play.”

Videoclipul este unul de imagine și se bazează pe trăiri în pași de dans contemporan.

Pentru scenariu, regizorul Richard Stan a ales să lucreze cu profesioniști din lumea teatrului și dansului:

Lari Giorgescu este actor al Teatrului Național ”I.L. Caragiale” București, cu roluri în spectacole regizate de Dan Puric, Ion Caramitru, Gigi Căciuleanu și mulți alții. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București, Facultatea de Teatru, secția Actorie.

Citeste si...
VIDEO: Primul videoclip care a depăşit 2 miliarde de vizualizări pe YouTube

Laura Andrei a studiat dansul clasic și dansul contemporan la Liceul de coregrafie ”Floria Capsali”. După terminarea studiilor, s-a orientat spre dansul contemporan, urmând cursurile la Acadamia de dans ”Codarts” din Rotterdam, Olanda. După revenirea în țară, a colaborat cu Teatrul Național de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, precum și cu mulți coregrafi renumiți, atât de la noi, cât și din străinătate.

Playin’ apare după exact doi ani de la lansarea hitului internațional ”California”, care i-a adus artistului locul 1 în topurile radiourilor din peste 20 de țări precum Rusia, Turcia, Bulgaria și multe altele din Europa de Sud-Est, locul 3 în topul audiențelor radio și TV din România, zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, un important contract cu Ultra Records/Sony Music și lista poate, bineînțeles, continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.