Marilyn Monroe – o emblema a frumsuetii si a ceea ce inseamna o adevarata diva. Nu cred ca exista cineva care sa nu stie despre Marylin. Si totusi, s-au spus atatea despre ea incat aceasta ramane un mister, cu fiecare informatie aparuta.

Unii au spus ca era trista, altii ca era fericita si ca tot ce evdeam era un rol. Pe de alta parte, inteligenta ei sclipitoare era cea care decidea sa joace o „prostuta”

Adevarul e greu de aflat mai ales cand suntem bombardati cu atata informatie neclara. In ultimii ani ai vietiiMarilyn primea o multime de scrisori, de ordinul milioanelor. Cosul de gunoi era mereu plin de hartie mototolita

Marylin-Monroe

Intre scrisorile pe care scria se aflau si cateva in care fanii o intrebau de ce este trista…

Care tristețe? Ce prostie!“, obișnuia ea să îi spună fotografului Lawrence Schiller. Fanii ei vorbeau despre o altă Marilyn, o Marilyn pe care ea încă nu ajunsese să o vadă, deși – după cum singură spunea – avea mereu o oglindă la îndemână. „Știi, am mereu o oglindă imensă lângă camera foto, atunci când pozez pentru vreo revis­tă. În felul ăsta pot să văd mereu cum arăt“, îi spunea ea într-o după-amiază cal­dă de august aceluiași Lawrence Schiller. „Deci pozezi pentru fotograf sau pentru oglindă?“, a întrebat-o Schiller. „Pentru oglindă. În oglindă o văd mereu pe ade­vărata Marilyn“, a replicat ea. Nimic din acea conversație nu l-a făcut pe Schiller să anticipeze că în mai puțin de 12 ore ziare­le aveau să înțepe retina unei lumi întregi cu o primă pagină halucinantă: Marilyn Monroe, găsită moartă în vila ei din Los Angeles. Cauza morții: sinucidere prin supradoză de barbiturice.

Citeste si...  Viktor Orban se roaga de cobservatorii europeni sa nu-l excluda din PPE