Este vorba, bineinteles, de Miley Cyrus, care socheaza din nou. Vedeta a trecut de la o extrema la alta, din timpul in care era idolul copiilor, Hannah Montana, pana la discutiile deschise despre consumul de stupefiante, de acum.

Miley-Cyrus-and-some-friends-smoking-a-suspicious-object-on-their-balcony-in-Miami-1816658In cadrul unui interviu, Miley a declarat ca marijuana este un drog mult mai bun decat cocaina si ca prefera asa numitele „droguri sociale”, chiar daca la Hollywood cocaina este la mare cautare.

Miley-Cyrus-Selfies-36-1024x1003Miley a mai spus si ca obisnuieste sa consume Molly, asa-numitul drog „sanatos” al bogatilor, care contine MDMA in stare pura, ingredientul care se combina de obicei cu alte substante precum cofeina, speen, efedrina, ketamina, LSD, pudra de talc etc pentru crearea pastilelor Ecstasy. Molly este, de fapt, promovat in mod fals ca fiind un drog organic sau chiar sanatos. Din pacate, este foarte popular in randul vedetelor, fiind laudat si de Rihanna, Kesha si chiar Katy Perry.

Citeste si...  Miley Cyrus are o sora care ii calca rapid pe urme. Vezi cat de mult ii seamana adolescenta