Fostele iubite ale „prinţului” Cristea au pornit un adevărat război! Mariana Roşca şi Denisa Botcari, tânăra de 22 de ani, despre care s-a vehiculat că ar fi avut o idilă cu fotbalistul, şi-au aruncat cuvinte grele. Dacă fotomodelul de la Londra i-a strigat sus şi tare blondinei că este o adevărată nimfomană, Mariana nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi i-a pus eticheta iubitei lui Columbeanu: „nu o duce prea mult mintea!”

rosca

Mariana Roşca crede că Denisa Botcari a făcut o adevărată obsesie pentru ea. Fosta blondă a lui Iri a declarat la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.00 la Prima Tv, că tânăra este dornică de aventuri şi că nu s-a lăsat convinsă de sumele fabuloase pe care aceasta le-ar încasa din activitatea ei de model.

„Ea mă idolatrizează. A îndrăznit să facă un comnetariu pe Facebook, dar nu îşi vede lungul nasului. Ea în trei zile a făcut trei cuceriri. Să te duci în fiecare zi cu un bărbat, asta nu este tocmai frumos. Ea, săraca nu prea are multă minte ca să gândească acel cuvânt pe care l-a spus acolo. Nimfomană!? Atunci când mergi cu cineva de 60 de ani şi tu ai 22 de ani, asta spune totul, nu? Relaţie? Când te duci cu un bărbat într-o noapte se numeşte aventură. Să fim serioşi, femeia nu mai doamnă nu e!”, a spus Mariana Roşca la Prima Tv.

Blonda nu crede nici că Denisa a primit o bijuterie preţioasă de la fotbalist. „Cristea nu oferă un suc. De câte ori ieşea cu Bianca, ştiu din surse sigure că ea plătea consumaţia. De aici şi până să-i ofere unei necunoscute un inel de 30.000 de euro e cale lungă. Ori i l–a dat vreun client, ori «a dat puţin cu jula». Nu zic ca e şi hoată, am făcut o glumă”, a adăugat Mariana Roşca la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi de la ora 23.00 la Prima Tv.

Citeste si...
ACCIDENT grav în Bulgaria: Un român a murit, iar cinci sunt răniţi grav după ce un autocar s-a răsturnat. Pasagerii, aduşi în ţară. O femeie va fi operată