Primarul de la 5 face o analiză a actualei vieţi politice

vanghelie

Marian Vanghelie vorbeşte despre PSD, USL, Guvernare şi „jocurile de putere din principalul partid de guvernământ şi scena publică”, respectiv să facă rechizitoriul celor care pun piedică României pentru a rămâne în feudalismul secolului 21.

În această seară, de la ora 22.00, Marian Vanghelie părăseşte sectorul 5 şi sediul din Kiseleff pentru a veni la „Jocuri de putere” cu Rareş Bogdan. Află de la unul dintre cei mai influenţi actori ai politicii din ultimii 10 ani ce trebuie să facă Crin Antonescu pentru a se bucura de sprijinul total al PSD, cum va evolua relaţia cu liberalii după constituirea Guvernului Ponta III şi în ce măsură depinde ea de vrerea baronilor roşii?

Cât de puternic este Victor Ponta astăzi în PSD? Cine poate fi candidatul social-democraţilor dacă se rupe USL? Ponta, Geoană sau Oprescu? Dar premier? Dragnea, Rus, Maior sau ….Gabriel Oprea?

De ce au dat senzaţia socialiştii lui Iliescu şi Ponta că îl resping pe Klaus Iohannis? Ce au negociat în subteranele puterii? Care este miza postului de vicepremier pe probleme de securitate naţională? De ce îi este teamă PSD-ului de sasul de la Sibiu?

La ce foloseşte PSD protocolul încheiat cu UNPR şi PC? Are vreo nemulţumire în privinţa listei pentru europarlamentare 2014? De ce nu este deschisă de Mircea Geoană? Mai are cel care a câştigat dar a pierdut în cele din urmă Preşedinţia României vreo şansă în politica internă?

Care crede Vanghelie că va fi cheia anului electoral 2014 după poziţionarea preşedintelui Traian Băsescu alături de tabăra Elena Udrea-Emil Boc?

Va dezvălui unul din cele mai ascunse secrete: de ce s-a îndepărtat cu întârziere zăpada căzute peste Bucureşti şi vei află teoria primarului de la 5 despre intervenţia paralitică a statului după accidentul din Apuseni.

 

Citeste si...
Predoiu, reacție dură față de aripa din PNL care amână dărâmarea Guvernului Ponta IV