In timp ce conducerea PSD participa la Consiliul National al partidului, vicepresedintele social-democrat Marian Oprisan se afla „in calitate de invitat” intr-o sedinta strategica de partid a UNPR, alaturi de Gabriel Oprea si alti liderii centrali progresisti.

media-142704052875335400

O intalnire regionala a conducerii UNPR a avut loc, vineri, in Focsani, in prezenta mai multor lideri centrali UNPR (Gabriel Oprea, Ion Toma, Eugen Nicolicea, primarul Galaţiului, Marius Stan) si preşedinţii a sapte organizaţii judeţene, plus deputaţii şi senatorii UNPR din aceste judete. La sedinta s-a discutat despre cum poate ajunge UNPR sa obtina 10% din mandatele din Parlament.

In conferinta de presa de dupa sedinta de partid, Marian Oprisan i-a multumit lui Gabriel Oprea (ministru de Interne) pentru realizari precum un ‘bazin olimpic’ si pentru ‘finalizarea drumului DN2D”.

„PSD-UNPR la nivelul judeţului Vrancea este cea mai puternică alianţă politică şi asta datorită sprijinului masiv pe care cetăţenii judeţului Vrancea ni l-au acordat la ultimele alegeri locale şi pe care cetăţenii judeţului Vrancea ni-l vor acorda la următoarele alegeri locale şi parlamentare. Sprijinul cetăţenilor vine pentru Alianţa PSD-UNPR datorită seriozităţii noastre, datorită modului serios în care am tratat lucrurile şi problemele cetăţenilor judeţului Vrancea în permanenţă. Pe această cale, vreau să mulţumesc domnului viceprim-ministru Gabriel Oprea pentru sprijinul pe care l-a acordat judeţului Vrancea atunci când am reuşit să punem bazele, şi peste puţină vreme vor începe lucrările, proiectului privind bazinul olimpic din municipiul Focşani. Un bazin de înot acoperit, încălzit, unde copiii din judeţul Vrancea şi municipiul Focşani vor putea să înveţe înotul, un sport frumos, care este absolut necesar“, a declarat Oprişan.

„Pe de altă parte, vreau să mulţumesc viceprim-ministrului Gabriel Oprea pentru sprijinul acordat în finalizarea drumului DN 2D. Este pentru prima oară când un guvern din care face parte PSD şi UNPR traversează Carpaţii după 1989. Un lucru pe care cetăţenii judeţului Vrancea îl aşteptau de peste 30 de ani şi care în primăvara acestui an va deveni realitate“, a mai declarat Marian Oprişan.

Citeste si...
Victor Ponta, mesaj ironic pe Facebook