Marian Godină, polițistul plin de umor din Brașov, a lansat un mesaj către clasa politică prin care solicită să nu-l folosească în campania electorală. El susține că postarea sa despre librăriile din Teleorman a fost utilizată pentru războiul politic, însă el nu-și dorește să să joace de partea cuiva.

”Observ cu dezamăgire că postarea mea în legătură cu lipsa librăriilor din județul Teleorman a născut mari polemici. Nu polemicile ar fi problema, ci faptul că a căpătat conotații politice și unii oameni politici au ales să o folosească drept armă împotriva altora. Am încercat întotdeauna să stau departe de politică și chiar am reușit, mai ales că statutul de polițist îmi interzice să îmi exprim public preferințe politice. Așadar, țin să precizez ferm că postarea mea voia să semnaleze o problemă socială, una chiar gravă, ținând cont că un județ întreg nu are nicio librărie. Îmi asum întotdeauna ceea ce spun și nu voi da niciodată înapoi de la a-mi cere scuze atunci când voi greși față de cineva. De data asta nu am de ce să cer scuze nimănui. Nu e vina mea că unii asociază acel județ cu un singur om și că s-au gândit la un personaj politic înainte de a se gândi la Moromeții lui Marin Preda. Repet, postarea mea nu a avut nicio subtilitate politică și nu am anticipat că va fi interpretată astfel.
Faptul că unii teleormăneni s-au simțit jigniți și au interpretat că i-am făcut inculți, deși eu am spus doar că acolo nu există librării, mă face să înțeleg de ce acestea lipsesc. Mă bucur totuși că au fost și foarte mulți oameni de acolo care au înțeles că nu am jignit pe nimeni și doar am semnalat o probelmă.
Un alt lucru pe care îl observ zilnic, probabil una dintre cele mai mari probleme ale societății noastre, este manipularea. Mai ales cea politică și mai ales acum, în preajma alegerilor. Citesc de multe ori știri cu manipulări grosolane, știri argumentate atât de pueril încât mă pufnește râsul și mă întreb cine este atât de prost încât să înghită asemenea tâmpenii. Îmi dispare râsul când mă apuc să citesc comentariile și observ cu tristețe cât de naivi sunt unii oameni și cât de ușor se lasă aburiți.
Pe această pagină nu am încercat niciodată să manipulez pe nimeni și nici nu am să o fac. Cu atât mai puțin politic” spune Marian Godină.

Citeste si...
Sunt implicate 3 instituţii în afacerea Băsescu-Bercea!