Cunoscutul polițist Marian Godina îl critică public pe ministrul Justiției. Pe Facebook, Marian Godină îl acuză pe ministrul Justiției că spune una și face alta.

„Domnul tudorel toader spunea cu ceva timp în urmă, făcând referire la vizita unor magistrați la o ambasadă, că aceștia nu ar fi putut fi acolo în altă postură în afara aceleia de magistrat, pentru că nimeni nu i-ar fi invitat de frumoși ce erau dacă nu ocupau acele funcții.

Observ că în dreptul numelui la profilul de facebook al domnului tudorel apare o bifă albastră, cea care indică faptul că e un profil de Facebook verificat.

Făcând o analogie cu ce spunea dl tudorel în legătură cu magistrații și ambasadele, mă gândesc că cei de la Facebook nu i-au acordat acea bifă pentru că e prea frumos sau prea deștept, nici că duce lipsă de buline, ci pentru că este ministru al justiției, implicit persoană publică, plătită din bani publici.

Citeste si...
România anunță măsuri în scandalul alimentelor de proastă calitate

Cu toate astea, cel care ne ține adevărate lecții de drept în spațiul public, postează pe acest profil, fără însă a da posibilitatea oricui să comenteze, ci doar celor care îl au în lista de prieteni.

Un adevărat susținător al libertății de exprimare!”, a scris Marian Godină pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.