Performanța handbalistelor noastre a fost recompensată de Guvernul Cioloș după ce acesta a luat decizia de a tripla primele din partea statului. Această decizie l-a înfuriat pe unul dintre cei mai cunoscuți gimnaști ai lumii, Marian Drăgulescu care este gata să recurgă la un gest extrem.

marian-dragulescu-
„Am tot respectul pentru performanţa fetelor de la handbal. Sunt sportive de talie mondială şi le felicit pentru bronzul obţinut.
Dar nu mi se pare normal ca eu, Ana Brânză, Andreea Chiţu, Corina Căprioriu sau Larisa Iordache să fim trataţi diferit. Pentru fetele de la handbal s-au găsit fonduri, 60.000 de lei pentru fiecare dintre ele, iar pe noi nu ne-a chemat nimeni la Guvern, măcar pentru a ni se strânge mâna.
Poate își repară cineva greșeala. Ar fi un cadou frumos din partea Guvernului. Crăciun este pentru toată lumea , nu doar pentru unii”, a spus Drăgulescu.
„Când voi ajunge în ţară, îmi voi lua un steag al României, toate medaliile cucerite, le voi înşira în faţa Guvernului, mă voi echipa în costumul de gimnast şi voi aştepta să fiu şi eu băgat în seamă de cineva de la Palatul Victoria”, ameninţă Drăgulescu.

Citeste si...  Drăgulescu, ghinion la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Stuttgart