Maria Sharapova (33 de ani), care s-a retras din lumea tenisului în 2020, a lăsat să se înțeleagă că se va mărita cu iubitul ei, Alexander Gilkes (41 de ani).

Rusoaica a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu partenerul ei, alături de care a scris următorul mesaj: ”Am spus ‘da’ din ziua în care ne-am cunoscut. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa?”.

Și Gilkes, care este într-o relație cu Sharapova din 2018, a postat un mesaj. ”Mulțumesc că m-ai făcut un băiat foarte, foarte fericit. Privesc înainte spre o viață întreagă în care să te iubesc și în care să învăț de la tine”, a scris el.

Fost număr unu în circuitul WTA și câștigătoare a cinci titluri de Grand Slam, Maria Sharapova este una dintre imaginile de referință ale tenisului mondial în ultimii 15 ani. Înainte să înceapă o relație cu Alexander Gilkes, Maria Sharapova a fost, între 2012 și 2015, iubita tenismenului bulgar Grigor Dimitrov.

Cine este Alexander Gilkes, viitorul sot al Mariei Sharapova
Alexander Gilkes este un om de afaceri britanic, născut și crescut la Londra.

Din 2004, el locuiește în SUA, la New York. În 2017, Gilkes a fost numit cel mai creativ antreprenor de către revista de business Fast Company, iar în 2020 a fost inclus în topul ”O sută de oameni puternici în lumea artei”.

În 2012, s-a însurat cu designera Misha Nonoo, la Venezia, dar cei doi au divorțat în vara lui 2017.

Maria Sharapova

Citeste si...
Maria Sharapova, sexy la mare!