„Cine e asta, n-o cunosc, cu ce se ocupă, n-am auzit de ea!”

Maria

Presa mondenă scoate o altă bombă, anunţând formarea unui nou cuplu în perisajul monden.

Este vorba despre Maria Marinescu, căsătorită cu afaceristul francez Frank Colin, care se află în arest de aproape un an, fiind pus sub acuzare de trafic de droguri. Se spune că fostul designer s-ar fi reîndrăgostit, de data aceasta de un politician, deputatul PSD Eugen Bejinariu.

bejinariu
Eugen Bejinariu

Se dau informaţii de la „apropiaţii” cuplului, conform cărora Maria Marinescu e tare, tare îndrăgostită! Dacă ea s-a confesat prietenilor că este super înamorată, de la Eugen Bejinariu informaţiile lipsesc cu desăvârşire.

Însă, contactat telefonic, luni dimineaţă, Eugen Bejinariu s-a arătat stupefiat de vestea noi sale relaţii de iubire. Uluit, primul lucru pe care l-a spus deputatul a fost: „Cine e asta?! N-o cunosc, cu ce se ocupă?! N-am auzit de ea!”, a declarat reporterului expresspress.ro. Politicianul nu apucase să vadă informaţiile apărute în această dimineaţă, dar uimirea lui sinceră părea evidentă. Să fie vorba despre o nouă „scorneală” a presei? Jurnaliştii inventează noi subiecte din lipsă de altele reale, sunt supăraţi pe politician sau au ceva cu patul Mariei Marinescu?!

Maria Frankn
Maria Marinescu si Frank Colin, tatal copilului sau

Maria Marinescu a mai avut relaţii cu Bobby Păunescu, Tudor Vasile (fiul defunctului Radu Vasile), Cristian Chivu şi Ion Ion Ţiriac. Soţul ei, Frank Colin ar putea fi condamnat definitiv, situaţie în care Maria ar putea divorţa lejer.

Eugen Bejinariu a avut trei mandate de deputat PSD câştigate, şi o săptămână (21 – 28 decembrie 2004) a fost premier interimar în locul lui Adrian Năstase. A fost ministru coordonator al Secretariatului general al Guvernului (perioada 2003-2004), În decembrie 2002 a fost înaintat la gradul de general de brigadă, fiind trecut în rezervă un an mai târziu, iar în 2004 a devenit general-maior în rezervă. Eugen Bejinariu s-a căsătorit în 1981 şi are o fată, Alexandra.

E cam mare discrepanţa între cele două personalităţi, nu credeţi?!

 

 

Citeste si...
Mihai Bendeac se sterge la fund cu sfaturile din popor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.