Vești bune pentru fanii jucătoarei de tenis Maria Kirilenko. În vârstă de 27 de ani, sportiva s-a despărțit de iubitul ei, hocheistul echipei Washington Capitals, Alexander Ovecikin, în vârstă de 28 de ani.

Serviciul de presă al Federaţiei Ruse de Tenis a fost cel care a anunţat ruptura logodnei dintre cei doi sportivi.

„Am decis să termin logodna. Sunt multe motive, dar nu vreau să intru în detalii. Voi spune un singur lucru: relaţia noastră s-a terminat, dar îl respect pe Sasha ca om şi sportiv şi îi urez sincer să-şi continue cu succes cariera sportivă. În acest moment, mă voi concentra să mă pregătesc pentru cel mai apropiat turneu. În curând sper să-i fac pe fanii mei fericiţi şi nu doar cu informaţii despre viaţa mea personală, ci despre realizările sportive”, a declarat Kirilenko, potrivit anunţului făcut de Federaţia Rusă ed Tenis.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la ediţia din 2011 a US Open, iar în decembrie 2012 au anunţat logodna. Relaţia dintre cei doi sportivi ruşi i-a făcut pe americanii de la revista Sports Illustrated să-i pună pe amândoi pe copertă.

Ovecikin, care nu a comentat încă ruptura de Maria Kirilenko, se află în Saint-Tropez alături de fostul jucător de hochei din campionatul Rusiei, Ruben Begunts, dar şi de atacantul echipei de baschet Brooklyn Nets, Andrei Kirilenko.

Citeste si...
Mihnea Boerescu, investitor imobiliar şi politician, a dat un anunţ de angajare care face furori pe net