Maria Ghiorghiu susține că i s-a arătat ceva groaznic. Întrebată unde va avea loc marea tragedie, nu a știut să dea un răspuns exact, însă din circumstanțele în care i s-a arătat totul ar fi vorba de România.

Maria Ghiorghiu vrea ca oamenii să se roage pentru a opri toate aceste lucruri tragice care ar urma să aibă loc.

„În 22 octombrie pe la 16:40 am auzit un glas: un nou cutremur În acea clipă am văzut o stradă pe care era polei, niște copilași veneau de la școală, treceau pe zebră și pe zebră scria: un nou cutremur. Cred eu că ne așteaptă un nou cutremur. Nu pot să afirm că va fi în România. Copiii care mi s-au arătat purtau uniforme românești. Sunt sigură că nu va fi unul mic, va fi unul mare. Tot vor muri oameni”, a spus Maria Ghiorghiu la o emisiune tv.

Citeste si...
Tarile care se implica in ajutarea victimelor de la Colectiv

Maria Ghiorghiu a prevăzut o explozie puternică în București pe care ea o asociază cu tragedia din Colectiv: „Tot pe 22 octombrie mi s-a arătat harta României, în partea sudică era ruptă și curgeau râuri de foc. Un glas spunea: este al 15-lea mondial, asta nu știu ce înseamnă. (…) Am văzut și o explozie în Capitală. Va fi în genul Colectiv. (…) Încercăm să schimbăm prin rugăciuni”.