Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus în vara anului 2020 și a trecut prin clipe de coșmar. Timp de mai bine de două săptămâni a fost internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus în vara anului 2020 și a trecut prin clipe de coșmar. Timp de mai bine de două săptămâni a fost internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Artistul Marcel Pavel a declarat ca infecția cu coronavirus i-a afectat starea de sănătate, iar în perioada de boală a trecut „printr-un adevărat coșmar”.

„Dintre persoanele publice, cred că eu am fost cel mai arătat cu degetul! Ba pentru că eu aș fi îmbolnăvit echipa de la „Te cunosc de undeva!”, ba că aș fi fost plătit de nu știu cine ca să spun că sunt infectat! Niște aberații! Am trecut printr-un adevărat coșmar!

Multi or fi crezut că îi păcălesc, pentru că am avut intervenția aceea nefericită din primele zile petrecute în spital, când credeam că am doar o simplă gripă. Dar după aceea mi-a fost foarte rău, am fost la limită! Iar dintre cei care m-au hulit, cel puțin jumătate au înțeles că nu e de glumă, pentru că s-au infectat ei înșiși ulterior.

Știi ce m-a uimit? Că au fost oameni de televiziune care mă știu și m-au sunat atunci, le-am trimis poze, date medicale și copii după examenele mele de laborator și tot ei au spus seara că nu am nimic. Și tocmai lor li s-a întâmplat același lucru”, a declarat Marcel Pavel într-un interviu pentru publicația Click! pentru femei.

Marcel Pavel, declaraţii cutremurătoare: „Am fost la un pas de moarte”
Marcel Pavel a transmis, la vremea respectivă, pe reţelele sociale, un mesaj de pe patul de spital. Cântăreţul a vorbit despre momentele cumplite traversate şi și-a exprimat recunoştinţa pentru întreg personalul Institutului „Matei Balş“.

„Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș””, a spus Marcel Pavel.

Citeste si...
Marcel Pavel a stralucit la Sala Palatului