Marcel Ciolacu a anunţat, duminică seară, că Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei din partea PSD. El a precizat că o va susţine pe Firea din toate poziţiile pe care le deţine, inclusiv din cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Doamna Gabriela Firea deja s-a exprimat public şi tot în Comitetul Executiv, primii care îşi arată intenţia să candideze sunt cei care sunt în acest moment în funcţii, atât la Consilii Judeţene, cât şi la primării, urmează să facem anumite sondaje în judeţe dacă sunt solicitate sau dacă conducerea centrală va considera că este nevoie, dar categoric doamna Gabriela Firea va fi candidata şi eu o să o susţin din orice poziţie, fie de simplu membru PSD, fie de preşedinte, fie de preşedinte la Cameră sau de preşedinte la Buzău”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeste si...
Cine o amenință pe Firea? ”Soțul meu este AMENINȚAT! Amândoi suntem ținte în mișcare”

Gabriela Firea a spus, miercuri seara, că va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei, precizând că se aşteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”.