Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că se aplică „un odios dublu standard” în ceea ce priveşte anchetarea Sorinei Pintea şi mai spune că „spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult”.

Ciolacu spune, miercuri, pe Facebook, că „este revoltător cum pentru unii se găsesc soluții pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alții, nu”.

„Ceea ce am văzut cu toții ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția”, spune Marcel Ciolacu, conform Mediafax.

„Spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult”, mai spune Ciolacu.

„Cine va răspunde pentru toată această umilință publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”, scrie Marcel Ciolacu.

Citeste si...  Sorina Pintea, despre starea lui Dragnea: Medicii au luat decizia corectă

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.