Diego Maradona (59 de ani) a oferit câteva declarații halucinante în Argentina. „El Pibe de Oro” susține că a fost răpit de extratereștii în copilărie.

Maradona a declarat, în direct la TyC Sports, că a fost răpit de extratereștii în copilărie: „Odată am dispărut de acasă pentru trei zile. Ieșisem să beau cu prietenii. După ce am ajuns acasă le-am spus celor din familie că am fost răpit de extraterești. M-au luat cu forța, dar mai mult nu pot să vă spun”, a spus Maradona, conform sursei citate.

Maradona a rupt tăcerea în legătură cu Leo Messi: „Plângea ca un copil de cinci ani, l-am văzut cu ochii mei”

Diego Maradona, poate cel mai iubit jucător argentinian din istorie, s-a săturat de contestatarii lui Messi și a încercat să lămurească problema. A adus un argument care să dovedească faptul că Balonul de Aur chiar suferă foarte mult din cauza lipsei de rezultate de la naționala țării sale.

Citeste si...
Maradona, în tandreţuri cu prietena sa, Rocio Oliva

„Eu sunt prieten cu Messi. L-am văzut plângând în vestiar după ce echipa națională a pierdut cu 4-0 la Cupa Mondială. În timp ce unii jucători, care se voiau a fi lideri, căutau bilete de avion pentru a se întoarce acasă cât mai repede, Messi stătea și plângea ca un copil de cinci ani, l-am văzut eu cu ochii mei”, a spus Diego Maradona, potrivit Abola

maradona , diego maradona

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.