Fanii serialului „Dragoste Infinită” sunt invidioşi pe Andreea Mantea. Prezentatoarea Kanal d a făcut tot posibilul să ajungă în locurile unde s-a filmat producţia turcească, ce l-a avut în distribuţie pe actorul Burak Ozcivit, şi zilele trecute a bifat şi această dorinţă pe lista ei.

Andreea Mantea s-a bucurat ca un copil la Istanbul. Prezentatoarea este gazda unei emisiuni matrimoniale,”Puterea dragostei”, care se filmează în Turcia, iar într-o pauză de la show a mers în locurile unde s-a filmat „Dragoste infinită”.

„Mi s-a îndeplinit o dorinţă. Să fac o emisiune despre dragoste şi mă bucur că lucrurile au început să se mai aşeze. Zilele trecute, am avut puţin mai mult timp liber. Am vrut să merg în locurile în care s-a filmat «Dragoste Infinită». Am mai încercat de două ori până acum, dar nu am reuşit. Acum m-a dus un şofer de aici, un coleg de televiziune. Am ajuns prima dată la casa părinţilor lui Kemal. Am plâns de emoţii”, a povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea pornise pe urmele actoruluui Burak Ozcivit, care joacă rolul cuceritorului Kemal, din vara lui 2017. Bruneta chiar şi-a petrecut vacanţele în Turcia în speranţa că îl va întâlni. Abia în 2019, vedeta Kanal d a reuşit să ajungă unde îşi dorea atât de mult.

Citeste si...  Casă de pariuri, prădată de hoți

Andreea Mantea stă şase luni în Istanbul
Postul de televiziune Kanal D a început din luna noiembrie 2018 difuzarea unei noi producţii matrimoniale, cu Andreea Mantea la cârma show-ului filmat la Istanbul. Vedeta tv a acceptat să locuiască o jumătate de an în Turcia, alături de fiul ei şi de bona micuţului. Cazarea şi celelalte cheltuieli sunt asigurate prin contract, aşa că ea nu va scoate bani din buzunar. ”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici. Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine. Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”, povestea Andreea Mantea la scurt timp după ce s-a instalat în noua ei casă din Turcia.