Moldoveanca, vedetă în SUA, este… deschisă în faţa oricui!

xenia-deliŞi-a scos căţelul la plimbare, însă nu patrupedul a fost cel pe care un a reuşit să-l ţină în … lesă, ci păsărica. O moldoveancă, vedetă la Hollywood, a arătat ziua în amiaza mare mai mult decât îşi propusese, în Cetatea Filmului.

xenia catelXenia Deli este o moldoveancă focoasă de peste Prut care a reuşit să-şi facă o carieră de model la Hollywood. O mică vedetă în Cetatea Filmului, frumoasa cu ochi verzi este destul de răsfăţată de designerii pentru care defilează şi care o răsplătesc cu contracte pe măsură.

Aşa se face că, atunci când nu defilează pe cele mai mari podiumuri ale lumii, Xenia îşi petrece timpul în compania celui mai bun prieten al ei necuvântător.

Şatena cu picioare „interminabile” a ieşit zilele trecute să-şi plimbe căţelul la o terasă de lux din California şi, cu o ţinută foarte decupată a reuşit să-şi arate părţile inime. Paparazzii au fost imediat pe fază şi au imortalizat momentul în care pantalonii foarte largi şi scurţi i-au scos la iveală păsărica.

Cine este Xenia Deli?

Xenia Deli este originară din localitatea Tighina, Republica Moldova, şi s-a născut pe 27 octombrie 1989. S-a remarcat ca model al prestigioasei agenţii Elite, cariera ei fiind în plină ascensiune. Este preferată de marii designeri în special în campaniile de promovare a costumelor de baie sau lenjerie intimă.

 

 

Citeste si...
Schimbarea de look a Crudutei nu le-a picat bine fanilor