Claudiu Manda a dat, joi, într-o conferință de presă, detalii despre mitingul PSD de vineri de la Craiova, spunând că acesta a fost organizat „în perspectiva alegerilor europarlamentare”. Întrebat dacă la miting va participa și liderul PSD, Manda a răspuns: „Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă”, conform Mediafax.

Claudiu Manda „Suntem organizaţi, ne aşteptăm la 40.000 de simpatizanţi, de votanţi, de militanţi ai noştri. Acest miting se va desfăşura la ora 16.00 pe strada AI Cuza. O să fim toţi îmbrăcaţi în alb. Este primul miting pe care îl facem în perspectiva alegerilor europarlamentare. Vor fi prezenţi pe scenă lideri din Oltenia, vor fi prezenţi pe scenă primii 20 de candidaţi, vor fi prezente persoane din conducerea organizaţiei naţionale şi din Guvern. Suntem în faza de precampanie şi credem că ar trebui să le spunem oamenilor noştri de ce candidăm”, a spus liderul PSD Dolj.

Citeste si...
Răspuns la 112: Nu avem echipaj. Faceţi poze şi depuneţi maine reclamaţie

Întrebat de jurnalişti dacă va participa şi Liviu Dragnea la mitingul din Craiova, Claudiu Manda a răspuns: „Va fi şi Liviu Dragnea pe scenă alături de mine”.

Claudiu Manda anunțase deja că PSD va organiza, vineri de la ora 16.00, un miting de pre-campanie la Craiova unde vor participa 40.000 de persoane. Social-democratul a precizat că acțiunea nu este o replică la manifestația liberalilor, pentru că „în județul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL”.

Liberalii au organizat o manifestație la Craiova, unde au fost prezente aproximativ 2.500 de persoane din județele Dolj, Olt, Gorj și Vâlcea.