Mama jucătorului sârb de tenis Novak Djokovic a dezvăluit că fiul ei va mai juca cel mult cinci ani.

Novak Djokovic are 33 de ani și este liderul ATP.

„Nu cred că va juca atât (n.red. – 40 de ani). Are multe alte lucruri de făcut în viaţă, nu doar tenis. Acum este un jucător de tenis, dar vrea să facă şi alte lucruri şi are şi o familie. Aşa că eu cred că va mai juca 3 sau 4, cel mult 5 ani”, a spus Dijana Djokovic, mama lui Novak Djokovic, potrivit essentiallysports.com.

Djokovic se pregăteşte să revină pe terenul de tenis. Liderul ATP va parcipa la competiţia Adria Tour, care are scop caritabil.

Citeste si...  Aşa arată fata care nu a mâncat de un an!

La turneul desfăşurat în Belgrad (Serbia), Zadar (Croaţia), în Muntengru şi Banja Luka (Bosnia), în perioada 13 iunie – 5 iulie, şi-au anunţat prezenţa şi Dominic Thiem, Alexander Zverev şi Grigor Dimitrov.

Jucătorul sârb şi-a petrecut pandemia în Mallorca, Spania. Tenismenul a spus că în această perioadă s-a apropiat mai mult de Roger Federer şi Rafael Nadal, marii săi rivali.

Sârbul are în palmares 17 titluri de Grand Slam. A început anul în forță, cu câștigarea Australian Open. De altfel, în 2020, până la pandemia de coronavirus, care a pus capăt temporar tenisului, Nole a câștigat toate meciurile disputate.